Gastronomía y turismo
Image default

Mediterrània Gastrònoma es prepara per a la seua edició més excepcional

Mediterrània Gastrònoma, la fira gastronòmica més important del Mediterrani se celebrarà del 8 al 10 de novembre en Fira València i comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries per a garantir un espai 100% segur.

València, 18 juny de 2020.- Mediterrània Gastrònoma, la fira gastronòmica més important del Mediterrani celebrarà del 8 al 10 de novembre de 2020 la seua edició més excepcional. Enguany, el certamen estarà clarament focalitzat en la recuperació del sector. L’objectiu serà secundar i ajudar els professionals a rellançar els seus negocis i a donar-los les eines necessàries per a tornar a ser 100% competitius després de la crisi sanitària esdevinguda des de març de 2020.

Per a això, no sols comptarà amb una zona expositiva amb totes les novetats, sinó també amb un congrés que comptarà amb ponents d’alt nivell i amb els millors professionals de la cuina, la sala i el vi, així com amb experts en economia, negoci i digitalització, que oferiran continguts pràctics per a fer front als nous reptes.

És important destacar que Fira València obrirà les portes de Mediterrània Gastrònoma amb totes les mesures de seguretat necessàries per a garantir la seguretat de tots els professionals que visiten el certamen. Es farà amb un pla de seguretat específic, seguint totes les normes de seguretat recomanades i amb un avanç clar en la digitalització de l’esdeveniment, perquè el contacte siga el menor possible. A més, de la mà de la AFE (Associació de Fires Espanyoles) i en col·laboració amb els recintes firals més importants d’Espanya s’està treballant en un complet catàleg comú i en mesures concretes amb vista a poder celebrar fires amb les màximes garanties sanitàries.

Mediterrània Gastrònoma compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, les diputacions d’Alacant, Castelló i València i està organitzada per Fira València, amb el suport de les principals associacions sectorials i l’ajuda dels xefs de la Comunitat Valenciana.

Leave a Comment