Gastronomía y turismo
Image default

L’Associació Viva la Cullera mostra les seues habilitats en Mediterrània Gastrònoma

L’Associació de la cullera ha oferit des del seu estand, en Gastrònoma una xicoteta mostra de la gastronomia dels seus membres. Una celebració més virtual que presencial amb un límit d’aforament previ ha convertit aquesta fira en un esdeveniment segur, encara que amb números molt llunyans de l’afluència de públic de l’edició anterior. Lamentablement la pandèmia fa necessari prendre mesures sobre aquest tema, per la qual cosa no ens queda una altra que felicitar l’Organització per fer realitat, davant circumstàncies tan adverses, aquesta celebració.
Restaurants de l’Associació com Setaygues Gambrinus (Siete Aguas), Restaurant Bergamonte (la Pobla de Farnals), La Pepa Bluespace (Alboraia), Restaurant Natzaret (platja de Puçol) o Tabick Lounge (Llombai) van oferir degustacions als visitants des de l’estand de Viva la Cullera. Tabick Lounge a més va presentar la seua gamma de productes ecològics LAVERDI, que elabora en la seua pròpia horta de Llombai. Un repertori de salses i complements per a cuina d’excel·lent qualitat.
L’Associació també va promocionar en aquest fòrum les jornades gastronòmiques “A la tardor… Visca la Cullera!” que ha organitzat Menjar a València i EsRadio i que s’estan duent a terme fins el pròxim dia 30 de novembre, en més de 50 restaurants de València i província. Tota la informació sobre aquestes jornades, així com les reserves als restaurants participants de poden fer a través de www.vivalacuchara.com
Una dels cellers més importants del panorama espanyol, Hispà Suïsses, situada en El Pontó (Requena) ha col·laborat activament amb l’Associació en els showcookings de l’estand, des d’on s’ha oferit informació sobre la seua producció i tastos d’un dels seus vins més destacats “BASUS FINCA CASELLA HERRERA”, elaborat amb les varietats Boval, Petit Verdot, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. El vi, que està adscrit a la DOP València, és ideal per a maridar els plats de cullera (guisats, gaspatxos, bullits, etc) que es promocionen a través de l’Associació.
També ha col·laborat Cerveses Máscletá, amb degustacions de diverses de les seues referències des de l’estand i oferint informació sobre les visites i tastos que es poden celebrar en el seu Cambra de la Carretera Font d’en Corts, 98.
Mascletá és una de les cerveses més destacades de la indústria cervesera, ecològica i artesana amb una notable projecció en el mercat nacional i una forta presència en establiments amb Estrella Michelín. Comercialitza: “Mascletá) “Pólvora Blue” i “Tro de Bac”
L’estand de l’Associació ha sigut patrocinat per la Diputació de València sota la marca del Tros al Plat que preconitza un consum saludable amb productes de proximitat, filosofia intrínseca l’Associació de Viva la Cullera