Gastronomía y turismo
Image default

La FEHV renova la seua imatge corporativa sota la nova marca Hostaleria València

València, 2 de juliol de 2020. La Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV) presenta la renovació de la seua imatge corporativa i estrena nova pàgina web: www.hosteleriavalencia.es.

La nova marca de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València es presenta com a Hostaleria València, i englobarà a tot el teixit empresarial hostaler de la província de València. Bars, restaurants, salons de banquets, pubs, discoteques, empreses d’allotjament, tots els subsectors que formen l’ecosistema hostaler estan representats en aquesta nova marca, que naix amb l’objectiu de projectar una imatge més renovada i actual de la pròpia organització hostalera i posar en valor la importància que té el sector de l’hostaleria en el context econòmic i social valencià.

El projecte de renovació de la identitat corporativa s’ha realitzat en col·laboració amb l’Agència digital LLOP, liderada per Jesús Terrés amb una àmplia experiència en el sector. La nova gràfica presenta un logotip circular a manera de segell que reflecteix a tots els subsectors del sector al mateix nivell, girant tots entorn d’una mateixa fi. La marca transmet també l’acolliment, seguretat, honestedat i proximitat, valors que porta representant des de fa més de 40 anys la Federació com l’organització representant del sector hostaler de la província de València. Juntament amb la nova imatge corporativa es presenta també la nova pàgina web www.hosteleriavalencia.es que fa un salt qualitatiu cap a la digitalització del sector. La nova web permetrà als associats disposar de la seua pròpia àrea privada a través de la qual realitzar tràmits, consultes i disposar de la documentació digitalitzada.

La renovació de la identitat corporativa era un dels projectes estratègics de l’organització per a aquest 2020 i el seu llançament es va veure ajornat per la crisi de la COVID-19. Ara coincidint amb la reobertura del sector i l’inici de la temporada d’estiu, es presenta en un moment clau per a l’hostaleria valenciana. La posada en marxa de la nova marca s’acompanya d’una campanya de comunicació que sota el lema “Junts som més forts” i protagonitzada per associats de l’organització, pretén posar en valor la importància de l’associacionisme com a eina per a enfortir el sector hostaler. Tot això en aquest context en el qual s’ha vist el paper rellevant de les organitzacions empresarials per a la defensa dels interessos empresarials. Durant aquests mesos la Federació ha realitzat una labor fonamental d’assessorament i atenció als empresaris d’hostaleria que han estat informats a temps real de les novetats que anaven succeint i que ha permés reforçar la unió del sector i la fidelització amb l’associat.