Gastronomía y turismo
Image default

La FEHV estima un 10% l’obertura d’establiments d’hostaleria

València, 18 de maig de 2020. En la primera jornada de la Fase 1 des de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV) volem realitzar un primer balanç inicial del funcionament dels establiments d’hostaleria. Des de la FEHV estimem una previsió d’obertura d’un 10% dels establiments en aquesta primera jornada, que estimem que anirà augmentat al llarg de la setmana i de cara a la fi de setmana. El balanç de les primeres hores és positiu, amb bones sensacions, tal com ens estan transmetent els empresaris d’hostaleria, destacant la bona resposta del públic en les primeres hores i ressaltant el civisme i bon funcionament i compliment de les normatives de seguretat.

Des de la FEHV volem insistir que el sector es troba en un moment molt complicat encara en aquesta primera Fase1 amb incerteses encara en relació amb el tema dels ERTES, així com altres problemes per resoldre com el finançament o els lloguers que continuem reclamant una solució. Insistim en la idea que és necessari adoptar un pla especial per al sector turístic amb mesures d’acompanyament que permeten la supervivència de les empreses com la d’estendre els ERTES fins a finals d’any.

També reiterar la nostra crida a la responsabilitat de tot el col·lectiu empresarial i també de la ciutadania per a aconseguir mantindre amb èxit aquesta Fase 1. En aqueix sentit hem llançat una campanya de sensibilització a través de les xarxes socials per a conscienciar de la importància de complir les normatives de seguretat en els establiments d’hostaleria per a preservar la salut tant de clients i personal d’hostaleria.

Leave a Comment