Gastronomía y turismo
Image default

Homenatge de l’ONCE al arrós amb fesols i naps, típic de la Comunitat Valenciana

El cupó de l’ONCE s’ompli de sabor amb el arrós amb fesols i naps, típic de la Comunitat Valenciana 

►En el sorteig del 27 de febrer

València, 17 de febrer de 2021. El cupó de l’ONCE del dissabte, 27 de febrer, s’ompli de sabor ja que està dedicat al arrós amb fesols i naps, típic de la Comunitat Valenciana, dins de la sèrie ‘Plats de cullera’. Cinc milions i mig de cupons portaran la imatge d’aquest suculent plat.

José Manuel Pichel, delegat territorial ONCE Comunitat Valenciana, i Antonio Serrano, secretari de l’associació “Viva la cullera” han presentat aquest cupó.

El arrós amb fesols i naps (arròs amb fesols i naps) és un plat típic de cullera que s’elabora a la Comunitat Valenciana, especialment durant els mesos d’hivern, encara que també es degusta en festes populars i patronals. Són moltes les comarques que comparteixen aquesta recepta, la qual cosa porta al fet que s’elabore amb diverses variacions. És un arròs caldós o melós, que té un sabor molt contundent a causa de la carn de porc que s’inclou en la recepta. Es cuina en cassola de fang, però la tradició conta que es cuinava en recipients més grans com els calders alts, que es posaven sobre llenya de taronger. La cocció ha de ser lenta i suau.

 

 

 

El Sueldas del Cap de setmana de l’ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels números i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat en la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels més de 19.000 agents venedors de l’Organització. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es, i en establiments col·laboradors autoritzats.