Gastronomía y turismo
Image default

Fira de les Comarques a València

La Federació d’Oci i Turisme de la C.V. (FOTUR) i PRODJ CV, col·laboren enguany amb València Turisme, en la “Fira dels comarques”, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana.

Concretament, el dissabte 25 de setembre, en horari de 20h a 21h se celebrarà el 2000 Fest, en el qual actuaran els i les següents dj’s i artistes:

Brian Van Andel, és un símbol de música de qualitat. Aquest jove productor i DJ va tindre l’oportunitat d’actuar en clubs i festivals de tot el món. S’ha convertit en un artista indispensable en els line ups dels millors festivals nacionals, la qual cosa li ha portat a compartir estand amb DJ’s de talla mundial com: The Chainsmokers, Dimitri Hortes & Like Mike, Martin Garrix, Steve Aoki, Don Diable o Nervo.

Kriss Orue, és una cantant, compositora i productora valenciana d’ascendència basca. Als 15 anys comença la seua carrera professional en el món de la música Danse. L’èxit arriba a Kriss amb “Tonight”, editat en 1995 per la discogràfica Contrasenya Rècords, sent un hit en totes les discoteques nacionals i internacionals i coronant a Kriss com l’artista més jove de música danse dels 90´s a obtindre un èxit.

Kuki M, artista valenciana. Cantant i actriu, que porta des dels 8 anys pujada a un escenari com artista 360é. Als seus 17 anys compta amb milers de seguidors en les xarxes socials i amb cinc singles en el mercat. A més està immersa en l’enregistrament el seu primer disc. Aposta per una dona forta i segura de si mateixa, que siga ella la que decideix i ho fa a través de les seues cançons, en un gènere com és l’urbà i reggaetón majoritàriament masculí.

Mónica X, DJ valenciana pionera en les cabines espanyoles i referent a nivell mundial. Porta 30 anys punxant diferents estils musicals. Ens delectarà amb els seus sons més House des del seu segell Sex in the House.

Tanya Bayo, En ple començament de traure un disc nou, Tanya Bayo és una artista tot en 1. Es desenvolupa en el món de la música com a cantant, DJ i compositora. El seu estil musical és underground, mescla estils i és un espectacle en l’escenari. Sempre ens sorprén.

Es podrà gaudir d’aquestes actuacions, en la Plaça de l’Ajuntament de València. L’entrada serà lliure, fins a completar l’aforament, sent obligatori per a entrar al recinte, l’ús de la màscara i el compliment de les mesures covid-19.