Gastronomía y turismo
Image default

Festa andalusa amb actuació en directe en el Nou Raco

Fusió de la gastronomia andalusa i valenciana ambientada amb un espectacle de cante i ball flamenc en el Nou Racó

El Nou Racó és sens dubte un de les destinacions turístiques gastronòmiques de primer ordre i ho és gràcies a una gastronomia tradicional que va adaptant-se al pas del temps, a les exigències d’una clientela cada vegada més educada en l’àmbit gastronòmic i a un emplaçament màgic, als peus del Llac de l’Albufera de València.

Des de les seues terrasses s’observa unes bellíssimes vistes al llac de l’Albufera i al capvespre unes postes de sol molt belles que cada dia  dia atrauen més visitants.

Seguint la tendència a la qual ens té acostumats, el restaurant Nou Racó torna a unir cultura i gastronomia en la seua nit temàtica en un dels paratges més bonics de València, el parc natural de l’Albufera. Dissabte que ve 21 d’agost ha organitzat una nit flamenca en la qual es podrà degustar un menú fusió elaborat amb les millors receptes i ingredients de totes dues cuines, la valenciana i l’andalusa, i gaudir del quadre flamenc format pels artistes de major projecció del flamenc actual, i tot a la vora del llac.

Fiesta andaluza en el Nou Raco

Aquesta vetlada única començarà amb un fi de benvinguda, acompanyat d’uns snacks casolans, per a presenciar la posta de sol més bonica de la ciutat. A continuació, i per a obrir boca, tartar de llagostins sobre gaspatxo de meló d’Alger i cruixent d’ametles; papes aliñás, ventresca de tonyina, ceba tendra i vinagreta de Jerez; i fritada d’aladrocs amb maionesa de cítrics. Els principals són corbina en adob andalús amb caviar d’oli picual i ploma ibèrica al carbó amb salsa de pernil bellota. I per a acabar i refrescar-se, sorbet especial de rebujito.

Una vegada finalitzada el sopar, tota l’atenció estarà posada en el quadre flamenc format Tomás dels Afectes (cante), Juan de Pilar (guitarra), Yessica Sánchez (ball) i Ángel *Carrero (percussió), per a gaudir del cante, ball i toc en un paratge únic, en una vetlada inoblidable.

Una oportunitat única i perfecta que conjumina tots els ingredients necessaris per a convertir una nit d’agost en una experiència sensorial, màgica i inoblidable.