Gastronomía y turismo
Image default

Escapades post confinament al juliol amb RYANAIR 250.000 seients a 29,99€

Madrid, 16 de juny de 2020. Ryanair, la primera aerolínia a Europa, ha llançat una venda ràpida de 250.000 seients a 29,99€ amb motiu de l’aixecament de les restriccions de viatge en tot el continent. La promoció estarà disponible per a viatjar durant tot el mes de juliol.

Els clients de Ryanair ja poden reservar les seues escapades de juliol beneficiant-se de les tarifes més baixes. Aquesta oferta estarà disponible fins a les 21.00 hores del dimecres, 17 de juny en la pàgina web Ryanair.com. L’aerolínia operarà vols tant a grans capitals europees com a destinacions vacacionals per a tots aquells que s’animen a realitzar la seua primera escapada després del confinament.

Susana Brito, PR Community Manager de Ryanair per a Espanya i Portugal, ha declarat: “Estem encantats d’anunciar aquesta venda ràpida de seients que permetrà transportar a milers de clients a destinacions vacacionals de tota Europa durant el mes de juliol, gràcies a l’aixecament de les restriccions de viatge en tot el continent.

La promoció, que inclou almenys 250.000 seients disponibles a 29,99 euros, estarà disponible fins a les 21.00h d’aquest dimecres, 17 de juny, en la pàgina web Ryanair.com”.

Sobre Ryanair:

Ryanair Hòldings Plc, el grup d’aerolínies més gran d’Europa, és l’empresa matriu de Buzz, Lauda, Malta Air i Ryanair DAC. Transporta més de 149 milions de passatgers a l’any, operant més de 2.400 vols diaris des de 79 bases i connectant més de 200 destinacions en 40 països. L’aerolínia compta amb una flota que supera els 470 avions, amb una comanda addicional de 210 Boeing 737, que permetrà que Ryanair Hòldings reduïsca les seues tarifes i incremente el seu trànsit fins a aconseguir els 200 milions de passatgers anuals per a l’any fiscal de 2025. Ryanair compta en l’actualitat amb més de 19.000 empleats altament qualificats que treballen per a oferir les taxes de puntualitat més altes d’Europa, a més d’un irreprotxable historial de seguretat de 34 anys. Ryanair és el grup d’aerolínies més ecològic i net d’Europa. Els clients que viatgen amb Ryanair poden reduir les seues emissions en fins a un 50% en comparació amb les altres quatre grans aerolínies de la UE.

Leave a Comment