Gastronomía y turismo
Image default

Emprenedors Valencians creen una App Gratuïta per a consultar les cartes de tots els locals des del mòbil

L’aplicació es troba en la seua fase final i és gratis per a consumidors i locals comercials, funciona amb geolocalització i intel·ligència artificial.

Un xicotet equip de dissenyadors, desenvolupadors i representants del món de la gastronomia d’Alzira, encapçalat per l’emprenedor  Veiga, treballen, des de principis de març, en una alternativa a la tradicional carta dels establiments hostalers amb la finalidat d’evitar el contacte Bsico que fins ara requeria haver de consultar els menús en paper.

Així naix MENUNOW!® amb la idea de tindre totes les cartes d’Espanya en un solo sitio, la reinvenció de la carta tradicional per a fer-la més accessible i segura a través d’una plataforma completa però senzilla tant per a l’usuari com per al negoci.

D’aquesta manera, quan un client arribe a un bar, restaurant o hotel que tinga disponibles les seues cartes en *MENUNOW!® només haurà d’obrir l’App perquè *automáticamente se li mostren les cartes disponibles de l’establiment. Per part seua, els locals podran administrar el contingut, com el fan amb qualsevol *perfil de Xarxes Socials, a través del seu telèfon mòbil i amb una interfície senzilla que els *permi>*rá pujar les seues cartes i *modifi*carlas.

Leave a Comment