Gastronomía y turismo
Image default

El Consell i Fira València col·laboren en la promoció de la gastronomia i el turisme

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i Fira València per a promocionar i impulsar el turisme gastronòmic i esportiu per import de 150.000 euros.

El conveni preveu la realització d’un gran congrés gastronòmic que serveix d’aparador del gran potencial que ofereix la Comunitat Valenciana en el marc del certamen Gastrònoma 2020.

Així, mitjançant aquest conveni, es preveu la contractació dels ponents i professionals gastronòmics, a més del personal tècnic necessari per a l’esmentat congrés. Igualment, s’encarregarà del muntatge d’escenaris i diversos espais com els de “Cuïna Central”, “Ruta de la Seda” o #PanDeVerdad i realitzarà la campanya promocional corresponent.

El conveni inclou també la promoció del turisme actiu i esportiu amb l’impuls del turisme de bicicleta a través de l’esdeveniment VLC BIKE’S, un punt de trobada que serveix per a difondre l’interior de la Comunitat Valenciana a través dels circuits de bicicletes tot terreny (BTT).

Turisme Comunitat Valenciana té al seu càrrec l’impuls i l’execució de la política turística de la Generalitat en relació amb la promoció de la qualitat i la innovació, el desenvolupament, la millora, la informació i la difusió del sector turístic valencià.

Així mateix, potència l’oferta, per mitjà del suport a la comercialització, la informació i la difusió del producte turístic de la Comunitat Valenciana i, en general, a la realització de les activitats necessàries per a una millor promoció de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana.

Fira València preveu diferents accions per a la promoció del turisme gastronòmic, turisme actiu i esportiu en la Comunitat Valenciana.