Gastronomía y turismo
Image default

Dinou restaurants de la Comunitat Valenciana participen en el III Concurs d’Arròs amb Fesols i Naps “Vila de Catadau”2020

Finalment un total de XIX restaurants de la Comunitat Valenciana han participat en el III Concurs d’Arròs amb Fesols i Naps “Vila de Catadau” organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Catadau, a través de la regidoria de festes i Tus Noticias de la Ribera.

Els participants en aquesta edició han estat els restaurants Gambrinus de Set Aigües, Bon Aire d’El Palmar (València), Miguel y Juani i l’Oncle Pere de l’Alcúdia, Ca Tomàs i Entre té i café d’Alzira, Nazaret de la Platja de Puçol, L’Espardenyot de Carcaixent, Cancela Events i Sequial 20 de Sueca, Tabick, Ros Estudio i Ca Ladio de Llombai, Casa Granero de Serra, Les dos llunes d’Oliva, Bon Estar i Sandra de València, Picanterra de Cullera i Mesón Tous de Tous.

Tots ells han organitzat una jornada amb el guis del tradicional plat d’arròs amb fesols i naps als seus respectius establiments i l’han oferit als clients perquè pogueren gaudir de la cuina valenciana d’arrel i promocionar els productes de proximitat de la terra, recordant els guisos dels nostres avantpassats. Enguany, a causa de l’actual sanitària provocada per la Covid-19 no s’ha pogut fer en directe a l’habitual emplaçament de l’Avinguda Santa Bàrbara i la Plaça Bosch Marí i s’ha hagut d’organitzar en la modalitat digital.

L’alcalde de Catadau Hèctor Roig ha agraït a tots els participants d’aquesta edició “Perquè han contribuït a fer que no es perda aquesta tradició que hem començat fa dos anys i perquè han generat il·lusió en els restaurants a les seues respectives clientèles, ja que és un plat molt estimat pels valencians”.

També la regidora de festes Berta Esteve ha recordat que “l’Ajuntament de Catadau lliurarà un detall recordatori d’aquesta edició a tots els participants en el III Concurs d’Arròs amb fesols i naps Vila de Catadau i els convidem a estar presents a la pròxima edició l’any 2021”.

Tots els vídeos gravats dels restaurants participants els poden veure a la pàgina web dels organitzadors d’aquest concurs gastronòmic, l’Ajuntament de Catadau http://www.catadau.es i també a l’enllaç de Tus Noticias de la Ribera