—– CONTACTE —–


He llegit i accepte el Avís Legal i la Política de Privacitat.

INSERCIÓ PUBLICITÀRIA

Si desitja publicitar-se en la nostra web, amb el seu negoci o serveis, posen-se en contacte amb nosaltres. Podem fer-li un reportatge amb presa de fotos inclosa i inserir-lo en la nostra web, així mateix també podrà publicitar-se en la nostra revista digital l’edició de la qual es duu a terme mensualment.

Si ho desitja pot optar per una major repercussió  del seu negoci a través de les nostres publicacions especialitzades de  Gastronomia i Turisme, València Notícies, Menjar a València, Crònica Comunitat Valenciana, València Gastronòmica i per les xarxes socials de totes elles, demane pressupost sense cap compromís.

EXCURSIONS

 

Tame pot escriure’ns si està vosté interat en alguna de les nostres excursions o activitats

Pot escriure’ns o telefonar-nos als telèfons:

963 626 293 – 699 530 156

—– ASSOCIAR-SE —–

FORMULARI PER A SOCIS

Si desitja pertànyer a la nostra Associació, estarem encantats que així siga. De funcionament totalment democràtic, l’Associació naix per a potenciar productes turístics i promocionar la gastronomia valenciana, tant d’interior com de costa.

Aquest web és per a tots els usuaris,  una finestra a tots aquells productors de serveis (entitats, operadors, institucions públiques o privades) que operen dins de la nostra Comunitat Valenciana.

Pose’s en contacte amb nosaltres i l’informarem sense cap compromís.

Si ja ha decidit inscriure’s, és necessari emplenar el formulari adjunt. Una vegada rebut li enviarem els Estatuts de l’Associació.


He llegit i accepte el Avís Legal i la Política de Privacitat.