Gastronomía y turismo
Image default

APOTHEKE IMPULSA UN ESDEVENIMENT PER A POSAR EL VALOR CARDHU 12 ANYS

Demà dijous dia 16 a les 19.00 hores tindrà lloc en Apotheke un esdeveniment que tindrà com a protagonista al Wisky de Malta Cardhu 12 anys. Durant el seu desenvolupament se serviran els còctels Whisky Sour i Old Fashioned i fins i tot algun dels assistents ses podrà portar a la seua casa un got tallat com a obsequi. Aquesta cita es durà a terme per a posar en valor aquest whisky que suposa la màxima expressió d’aquesta reconeguda marca.
El Bartender Diageo Pau García Zapata, com a mentor de Cardhu mostrarà les particularitats d’aquest destil·lat, un whisky sedosamente suau amb fruita, mel dolça i anous.
El Bartender de Apotheke, Pedro Carrillo, serà l’encarregat de preparar els dos cocktails amb Cardhu 12 anys, perquè els assistents puguen gaudir de la versatilitat d’aquest reconegut whisky. S’oferirà ademas dels còctels descrits una copa-snack de benvinguda de Cardhu 12 anys.
A través d’aquest esdeveniment, Apotheke acosta als consumidors una marca precursora, que suposa una opció òptima tant per a un afterwork com a digestiu parfa posar el fermall perfecgto a qualsevol menjar.
Pau García Zapata posseeix una llarga trajectòria perquè a més d’exercir de mentor de Cardhu, ha sigut Brand Ambassador de Schweppes i encarregat de cocteleria de Sausalito.
Per la seua part Pedro Carrillo, obstenta una àmplia trajectòria en el món de la cocktelería, ha sigut a més participant del World Class DE 2018 a Bèlgica i semifinalista de 2019 a Holanda i Head Bartender de l’Hotel Westin València.

APOTHEKE IMPULSA UN EVENTO PARA PONER EL VALOR CARDHU 12 AÑOS

La proposta gastronòmica de Apotheke i els snacks especials de l’esdeveniment són creació del cuiner Cristian Poblete, que posseeix una experiència global després de passar per cuines tan prestigioses com StreetXo Londres de Dabiz Muñoz, Pakta d’Albert Adriá i Canalla Bistro de Ricard Camarena, a més de formar-se en altres cuines de Mèxic i Bangkok.
Li acompanya en la cuina Arnau Soler que destaca pel seu gran domini de les fermentacions. Aquest cuiner ha desenvolupat la seua trajectòria en el Grup Quique Dacosta, Xangai i Hisenda Teya, entre altres.
Apotheke és un local únic a València que recrea els mítics speakeasy dels anys 20, és a dir, un snack-bar que romania ocult a les autoritats durant l’època de la Llei Seca. Apotheke conserva aqueix esperit i normalment per a accedir a ell es requereix contrasenya.
Aquest local situat al Carrer Ciscar, 18 presenta una fusió perfecta entre cocktelería i gastronomia a través d’una proposta àmplia que va des dels cocktail garnish i el seu xicotet mos, fins la formula magistral conla aque podràs gaudir d’un menú on es maridan snaks i cocktails.
Cada proposta de la carta té una història implícita, perquè Apotheke no és sol cocktelería, és tota una experiència, un joc en el qual participen tots els sentits per a brindar sensacions úniques.
Esther Cerveró